Kallt!!


5-6 obehagliga minusgrader denna morgon. Fast de 17 plusgraderna i köket var inte speciellt sköna de heller... Men nu har jag snart eldat varmt i hela huset. Våra braskaminer är verkligen goa att ha!

:-)

Frös som f-n igår eftermiddags och kväll också förresten. Självförvållat, men det var seriepremiär för bygdens damfotbollslag och eftersom dottern i vanliga fall spelar där (men har mammaledigt åtminstone under våren och sommaren) så föll det sej ganska naturligt att hänga med henne och kolla. Snöflingor i luften och tämligen blåsigt... Och resultatet värmde inte heller, eftersom det blev förlust med uddamålet.

Därefter besök hos mina svärföräldrar, som har kall skinnsoffa och ännu kallare golv... Brrrr!

Eftersom det är vanlig vardag igen nu, så har jag sonens hund här. Vi gick nyss en promenad, så nedkylningen har med andra ord fortsatt. Dock skiner solen, så om några timmar hoppas jag innerligt att det känns!?!Kall rabarberkräm...

;-)


Allmänt | |
#1 - - elisabeth:

Inte mycket att gnälla över, känner jag, och tänker på alla som varken har möjlighet att kunna värma sig eller kunna äta eller ens ha lite vatten att dricka, men våra referenser är olika.
Även om jag är en fattig pensionär så har jag det bra. Det är pensionen som är usel, men det finns samlat i ladorna, så jag klagar inte, inte ens då jag fryser. Det är bara att ta på en kofta till, ett par sockar extra osv..

Svar: Nja, jag tycker det är okej att gnälla på vädret nu. Inte för att det hjälper, men för att det förstör! I den här kylan funkar det inte att ställa ut plantor för avhärdning tex, så nu får tomaterna stå kvar inne om dagarna och bli långa och rangliga eftersom ljuset inte räcker till...
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp