Micklat med inbjudningskort...


...till barndop, har vi gjort idag - dottern och jag.

Huvudpersonen själv sov mest, och lika bra var nog det för innan dottern blev nöjd med bild och layout hade jag också börjat bli lite trött.

<:-)

Hur som helst... Inser att detta kräver någon slags doppresent den aktuella dagen. Så nu gäller det att klura ut något som är både vettigt och bra. Typisk ovettig dopgåva (tycker jag) är nån minnesmojäng med barnets namn och diverse födelsedata ingraverat på. Känner inte för att köpa smycken eller silverbestick heller... Funderar på ett sparande istället!? Öppna ett konto som jag förvaltar, men som barnbarnet står som förmånstagare till... (Eller hur man nu gör - måste läsa på lite om det innan jag sätter igång, så inget blir fel eller tokigt...)Hur uppskattat det blir att få fondandelar eller ett par aktier i födelsedagspresent och julklapp osv, förstår jag ju... Men den dagen det ska tas körkort eller köpas möbler till första egna hemmet kanske det inte är så dumt iallafall!?

Om Börsen går bra de kommande 18-20 åren, vill säga...


Ekonomi | |
#1 - - elisabeth:

Det blir en uppskattad gåva med tiden, precis som du tänkt. Jag gör precis likadant, sätter av ett belopp varje månad till varje barnbarn, typ många bäckar små............

Svar: Precis! :-)
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp