Ooops!!!


Var förmodligen bara centimetrar från att köra över grannarnas katt igår! 8-X

Brukar sällan köra förbi deras hus överhuvudtaget, eftersom det finns två vägalternativ och jag vanligtvis väljer det andra. Men igår fick jag en långsam traktor framför mej på landsvägen, och alternativet till att köra om den var att ta vägen förbi grannarnas - så why not, och för omväxlings skull!?

Höll som sagt var på att gå illa... Men det gick bra! Hann se något gulbrunt i ögonvrån, som hoppade ut på vägen från ett buskage så nära framför bilen att jag var helt övertygad om att jag i nästa tiondels sekund skulle höra bump-ljud från däcken... Hinna bromsa - inte en chans!! 

Men det kom inget bump, och efter typ nio tiondels sekund såg jag katten passera i andra ögonvrån - när jag egentligen spanade efter den i sidospegeln! Den såg nästan ut som ett brinnande eldklot, för den mer rullade än sprang längs med bilsidan!? 

Spännande liv på landet!! Hm...

Får se om det blir några fler dramatiska situationer med grannar och husdjur inblandade under den här veckan. Risken finns, för det äldre paret som har sommarstuga härintill anlände igår och tydligen ska deras dotter också vara där några dar. Kommer att bli ett fasligt både körande och rännande här förbi, inte minst av den där dottern och hennes hundar. 

Jag kommer av säkerhetsskäl inte att kunna ha nån hund lös på tomten förrän de har åkt hem igen - allesammans!Allmänt | |
#1 - - elisabeth:

Ja, det är onekligen spännande att bo på landet. Sedan snart ett år tillbaka bor jag på landet. Denna våren kör den en skittunnan efter den andra förbi, stup i kvarten. Möter jag ett sådant ekipage när jag är ute och går får jag hålla för näsan en lång stund. Här jag bor är det kommunala avloppsnätet inte utbyggt, inte ens 2017! Då blir det extra mycket som ska ut på åkrarna nu på våren, kretslopp hej och hå!

Svar: Så som underhållet sköts (dvs INTE sköts...) kommer du att vara överlycklig om du slipper vara ansluten till det i fortsättningen också! Tänk när det inte hjälper längre att koka vattnet i stan för att kunna dricka det... 8-X
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp