Apropå drömmar...


Jag fyllde ju en massa år i vintras, och eftersom jag aldrig vet vad jag vill ha när nån frågar så fick jag pengar i present. 

Det har inte ploppat upp några dyrare önskningar sedan dess heller, så hela summan finns kvar.

Men den senaste veckan har jag börjat fundera på en grej... En gammal dröm, skulle man faktiskt kunna kalla det! Som inte var möjlig så länge barnen bodde hemma, men som nu faktiskt skulle kunna vara genomförbar vilken himla dag som helst!?

8-)

Jag vill ha ett pysselrum!!!

Och jag vill ha det i dotterns gamla rum, som vi började använda som kontor och klädkammare efter att hon hade flyttat hemifrån. 

Syftet var att även kunna ha det som gästrum, så därför lät vi hennes gamla säng stå kvar - men det är bara en enda gång på dessa år (7, tror jag!?) som den har använts, så den funktionen behöver vi verkligen inte. 

Så det lutar åt att sängen åker ut - och då blir det möjligt att inreda rummet på ett helt annat vis än idag!!

Kontorsfunktionen blir kvar eftersom datorn ingår i mitt fotointresse - och i flera andra av mina hobbier också förresten. Men skrivbordet som den står på vill jag flytta till ett annat hörn av rummet, där det är så lite i vägen som möjligt! 

För ett pysselrum kräver ju en hel del arbetsytor och förvaringsplatser - jag tänker mej ett riktigt stort och rejält bord placerat ungefär mitt i rummet, samt ett praktiskt och prylslukande skåp-/hyllsystem utmed en av långväggarna.

Och så riktigt bra belysning som kronan på verket!!

:-)

Ikea, here I come...!?


Tankar | |
Upp