Balansera mej hit och balansera mej dit!?


Fick en lite lustigt fråga på Messenger igår från en Facebook-vän, som jag inte känner mer än just från Nätet...

"Vad gör du ikväll??"

(Lät nästan som en invit till en date, eller!? 8-D)

Personen ifråga ville bjuda in mej till nåt slags event, som handlade om att titta på en video som låg uppe på en Facebook-sida under 48 timmar.

Snäll som jag är (och för all del ganska nyfiken också!), så tackade jag ja till att göra det - fast inte förrän idag! 

Så tidigare i morse avsatte jag en dryg kvart till att lyssna på en förhållandevis snygg och fräsch kvinna som satt hemma i sitt eget flotta vardagsrum (tapeten var fin iallafall!!) och marknadsförde nån jävla balansolja med tillhörande blodprov!?!

Tydligen kan jag nu köpa denna fantastiska produkt via min Facebook-vän, så det är väl bara till att invänta att hon hör av sej igen och antingen vill ta upp en beställning  (uppfattade jag det rätt kunde man utnyttja nåt fördelaktigt kampanjerbjudande just nu, av det där slaget som får en svindyr produkt att ändå verka li-i-ite överkomlig...) eller vill skingra mina tvivel som jag väl förmodas ha om jag tvekar inför att köpa... Stånk!!!

Ja, kort sagt så anade jag snabbt ett förestående "problem" här, så jag har redan googlat produkten och försökt bilda mej en egen uppfattning om den utifrån de träffar jag fick på Nätet.

Faktum är att själva produkten inte var så lätt att analysera på det viset, för den hissas och dissas med en ganska jämn fördelning. Men företaget som tillverkar och säljer den, samt metoden med återförsäljare i flera led, kritiserades iallafall hårt på flera ställen!! Bluff & båg, och liknelse vid pyramidspel...

Tack, men nej tack!!!

:-)

Annars är jag faktiskt lite intresserad av Omega 3 och 6 - till sonens allergiska hund!!! Såna oljor sägs stärka huden, och hans foder innehåller till exempel extra av det. Fast det sägs att det bryts ner i typ samma stund som man öppnar säcken, och då får ju dessvärre hunden ingen större nytta av det... Istället bör man ge sådant tillskott i form av kapslar eller flytande olja... 

Ja, om det där är en snårskog beträffande djurfarmacia, så kan man ju ana vilken djungel det är när det handlar om kosttillskott för folk!?!

Tänker inte lägga mer tid och energi på detta just nu - kommer troligtvis att avböja köp med hänvisning till att även kampanjerbjudandet är på tok för dyrt för min plånbok...

<:-)


Tankar | |
#1 - - elisabeth:

Håller mig långt ifrån alla som vill sälja till mig, olika produkter som jag varken behöver eller vill ha. Ska jag köpa något kosttillskott går jag till min hälsokostbutik där jag kan fråga och få bra svar på mina frågor. Det jag handlar där är oftast omegaprodukter. Jag har även köpt ett rouge utan en massa konstiga tillsatser.

Svar: Jag vill också helst köpa över disk, eller åtminstone få information öga mot öga så jag kan ställa frågor och få svar direkt. Och är det något jag definitivt bojkottar numera så är det hemförsäljningspartyn. Du milde vilka knasiga köp man kan göra på såna bara för att man känner sej tvungen att handla åtminstone något litet... 😣
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp