Höstkänsla...


Vad mörkt det var igårkväll, så där runt klockan 22!? Och det var riktigt skumt i morse också, när vi steg upp. 

Det är en viss skillnad på juni och augusti, kan man ju lugnt konstatera. Även om augusti är en sommarmånad, så påminner den starkt om vad som väntar framöver... Särskilt såna här dagar, när molnen tornar upp sej på himlen och regnet hänger i luften!

Dock är det en behaglig temperatur, och när jag gick promenad med hunden för en stund sedan tänkte jag faktiskt att om jag kunde välja vilket väder det alltid skulle vara - alltså varje dag året runt - så skulle dagens faktiskt ligga bra till!! Hoppas förstås på lite solsken också i eftermiddag eller i kväll.

:-)


Tankar | |
#1 - - Anne:

Nu märks det verkligen att sommaren lider mot sitt slut. Här i mellersta delen av landet har vi ju haft det så torrt i sommar men nu har vädret slagit om. Pang så blev det regn och rusk. Jag tycker varje årstid har sin charm. Är visserligen väldigt ljusberoende men höstkänslan passar mig nog ändå bäst. Älskar att promenera i sällskap med höstvindarna.

Svar: Nu har jag fått lite efterlängtat solsken också, så jag håller fast vid att dagens väderlek här skulle duga alla andra dar på året också! 😊 Augusti och september innebär ju härlig skördetid också - mina plommon är mogna nu och kanske blir det ett eller annat eget äpple också framöver.
enbloggomenmormor.blogg.se

#2 - - elisabeth:

Nej, inte är det höstkänsla än! Det är fortfarande varmt och skönt, om än lite mörkare både på kvällarna och mornarna.
Jag har inga plommon, och det saknar jag. Som yngre var jag väldigt förtjust i plommonsylt.
Däremot kommer jag att få mängder med päron i år.

Svar: Egna päron låter så-å-å lyxigt!? Vet knappt nån häromkring så lyckas med såna träd - varför vet jag inte, om det inte är rätt klimat/förutsättningar? Över huvud taget är det inget vidare frukter i år, men plommonen har blivit både större och godare än vad de brukar vara! 😊 Bästa sommaren är i mitt tycke den som kan infalla i september!! 😉
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp