Hur hantera ett problem!?


Om nu ens vår oanvända fasta telefon (som jag skrev om igår) var ett problem, så är den iallafall uppsagd nu. Och borta om 30 dagar. 

Skönt att äntligen ha tagit ställning om dens vara eller icke vara!! 

Kanske inte direkt ska kalla sonens hus (som nu ligger ute till försäljning) för ett problem heller, men eftersom han redan har flyttat ifrån det så vore ju en snabb affär önskvärd - så vi slipper titta till och hålla igång det månad efter månad... 

Mäklaren har några intressenter på det, och i vårt tycke låter de som rätt typ av köpare; Företagare/snickare som köper fastigheter, renoverar dem och sen hyr ut. 

Jag har själv lekt med samma tanke - det här huset skulle nämligen ganska enkelt låta sej byggas om till två bostäder/lägenheter! Men orken till ännu ett stort byggprojekt parallellt med mannens heltidsjobb (som ofta är mer än heltid...) finns inte just nu - särskilt inte som det finns en del att greja med i vårt eget hus, som inte har hunnits med under dessa tre år som vi har renoverat hus åt ungarna... Och jag är tyvärr inte en tillräckligt duktig snickare för att ensam kunna genomföra en sådan ombyggnation. Men jäklar vad intressant det hade varit "om inte om", lixom!!!

Så jag får väl förlika mej med tanken på att sonen kanske rent av kommer att förlora pengar på det här huset, samtidigt som en investeringsvillig köpare kan tjäna bra med pengar på det i form av framtida hyresintäkter...

Vem har sagt att livet är rättvist!? <:-)Tankar | |
Upp