Husdjur...


Denna snigel, av en viss föraktad sort, tycks vara på väg att flytta in i sonens tomma hus!?Inte ens om den betalar för sej, är den intressant som hyresgäst... Måste jag tillstå - och gjorde processen kort med den!!!

8-X

Alltså, egentligen skiter jag fullständigt i om hela tätorten svämmar över med mördarsniglar, men det känns så där om blivande husspekulanter ska behöva sparka sej fram bland dem när de är här på visning... (När nu den kommer att bli, förresten!? Har inte hört ett pip från mäklaren den här veckan - dock är det ju bara fredag, och arbetsdagen har väl kanske inte ens börjat än för hans del...)

Så nu har jag inlett ett krig mot mördarsniglarna. Vet att jag kommer att förlora i det långa loppet, men vinner jag några veckor (eller månader?) just nu så räcker det gott och väl. Och sen hoppas jag att jag aldrig mer ska behöva utföra såna här illdåd, mot i grunden försvarslösa och tämligen oskyldiga varelser...

:-(

Vet att man kan göra fällor, men det känns som ett sämre alternativ än att handplocka dem. För då är jag rädd att även dessa...

...blir fångade!?!

Vilket vore synd, för hur söta och fina är inte de!?! 8-D

Ja, de äter säkert en del trädgårdsväxter de också, så jag tror jag ska lyckas avhålla mej ifrån att importera några till min egen tomt. Men frestelsen är faktiskt stor!!!

Det är såna där bamsiga vinbergssnäckor, alltså! :-)


Allmänt | |
Upp