Nu blir det inga fler...


..."terrordåd" från min sida, angående mördarsniglarna i trädgården som tillhör sonens sålda hus!


Var dit en sväng nu på morgonen, och eftersom det har regnat i natt fanns det gott om sniglar... Örk!!!

Men det är ännu äckligare att klippa dem med sax, så... Den aktiviteten återupptar jag endast den dagen såna sniglar dyker upp i min egen trädgård!!! (Måtte det aldrig hända!)

Jag plockade ihop och tog hem lite grejs, som jag haft där för att "stajla" kåken lite extra inför visningar. Några krukväxter bland annat, så jag fortsättningsvis slipper åka dit för att vattna var och varannan dag.

Hade räknat med att köra några lass gamla möbler till tippen, men köparen vill gärna att vi lämnar kvar dem! Inte mej emot, men jag tror jag vill åtminstone försöka fräscha upp bäddmadrassen i sängen isåfall... 

8-X

Vi hade ställt upp en stege för att spekulanter skulle kunna ta sej upp på taket i samband med visningarna - det är ju viktigt att man som köpare erbjuds möjlighet till noggrann inspektion/besiktning. Blev aningen fundersam när jag såg att stegen inte stod på sin plats!?!

Några minuter senare kom minsann grannen lufsande, och ursäktade sej. Han hade lånat den - för hans egen stege räckte inte tillräckligt högt för att han skulle kunna måla lite på sitt garage!?!

Öööh... Ganska fräckt, måste jag säga. Men tack och lov hade den inte "stulits" förrän efter att mäklaren hade hållt sina visningar i tisdags! 

Nu får han fortsätta låna stegen, mot att han återlämnar den innan tillträdesdagen. Kan ju vara bra att vara lite "kompis" kanske, och be honom ha lite koll och meddela oss om han ser några obehöriga stryka runt husknutarna eller så...

<:-)


Allmänt | |
Upp