Första december!


Idag har jag adventspyntat. :-)

Vilket inte innebär särskilt mycket, några stjärnor i ett par av våra fönster samt några ljusstakar... Typ sånt jag hittade först, när jag dök in i gadroben där julsakerna huserar elva månader om året!

;-)


När jag var yngre köpte jag nån ny dekorationsgrunka (eller troligtvis flera stycken!?) varje år, men inte nu längre. Följden av det har blivit att jag bara har en enda elljusstske - alla andra har pajjat och fått åka till soptippen... Och jag har lovat mej själv att aldrig nånsin igen köpa nån sån billig skitljusstake!! (Men jag har inte heller unnat mej att köpa nån dyr istället, så...)

Dock hade jag svårt att hitta en bra fönsterplats till min enda, så den hamnade faktiskt här:


Så-å-å himla praktiskt att det även fanns en elkontakt till den där!! 

🙃🙃🙃

För några år sen fick jag nån knäpp när jag var på IKEA, och köpte ett set tämligen fula (men givetvis jättebilliga...) ljusstakar som jag sen ångrade och gömde undan i jul-gadroben... Har aldrig använt dem - men eftersom jag vanligtvis inte kastar bort ens skäms-prylar, så fanns de kvar. Och idag har de kommit fram!

>:-D

Matchar ju både mina blommande novemberkaktusar och den rosa blomkrukan!

(Eller NOT!?! 😂😂😂)Jag är ju inte så överförtjust i levande ljus, men de här SKA jag verkligen tända!!!

:-)

Sen får vi se hur det blir med adventsljus på köksbordet... Vi brukar ha en stake där, men oftast glömmer vi att tända den - kommer på det när frukosten är uppäten, typ... Jag har inte plockat fram nån än iallafall, men om mannen känner att han inte kan leva utan en sån så finns det några stycken i gadroben som han kan välja mellan.

:-)

Allmänt | |
Upp