Dagar med intensivt snickrande...


...rullar förbi, den ena efter den andra. Fast det märker jag inte så mycket av, för jag har degraderats (!?) till barnvakt. Har hand om Inez för tredje dagen i rad nu, och det funkar bra. Kommer ett och annat foto från byggarbetsplatsen till min mobil, så viss koll på vad som händer där har jag - men snart måste jag få se resultatet i verkligheten också!!!

:-)Fönster och golv på plats i sovloftet - idag ska de nog främst ägna sej åt att isolera väggar och tak.

Ett arbete som i och för sej kan vara rätt skönt att slippa närvara vid!! Om vanlig gullfiber är kliig, så är nämligen sorten som ska vara i taket si så där tio gånger värre!!

8-X

Skulle behöva fixa några saker till i sonens hus, men det får jag göra ikväll. Eller i natt...? Eventuellt får vi besked från mäklaren idag, vilket pris han tycker ska stå i annonsen. Blir vi överens där, så vill han väl komma och fota inom de närmaste dagarna.

Hur det än går med försäljningen, så är det ingen tvekan om att sonen och hans tjej har "kommit hem" i sitt nya hus!!! De stortrivs, och har redan hunnit få det jättefint och supermysigt!

:-)
Allmänt | |
#1 - - elisabeth:

Nu tror jag att du skojar, inte kan du väl mena att du anser dig degraderad till barnvakt? I stället är du upphöjd till att få förtroendet att ta hand om det dyrbaraste din dotter har, sin dotter.
Jag fick ett motsvarande förtroende för några år sedan då sonen skulle förhandsvisa filmen som han och två kompisar gjort om Bengan Boys i Halmstads Arena med Bengan själv på plats, hela den svenska eliten och världslaget. Självklart hade jag velat vara där men än viktigare att få ta hand om den lille sonen som då inte hann med att se pappa på teve. För övrigt var den lille sonen och jag ute på äventyr igår kväll, alldeles själva. Det är mina guldstunder.

Svar: Ja, det var ett taskigt ordval - jag tar tillbaka det! :-) Inser dessutom att jag har oändligt mycket mera tålamod med ett spädbarn nu än för 25 år sen... Vi har haft jättemysiga dagar så här långt, Inez och jag. Och redan imorgon kommer det en till! :-) Fast hon blir väldigt glad när föräldrarna kommer och hämtar henne - och det känns så klart väldans bra det också!
enbloggomenmormor.blogg.se

#2 - - Anne:

Blir lite nyfiken. Bor ni och era barn nästgårds nu då? Som ett generationboende fast i olika hus :-). Vad tryggt i så fall att alltid ha varandra.

Svar: Nä, inte så nästgårds att vi kan kalla det generationsboende. Men med landsbygdsmått mätt är vi typ grannar! :-) Sonen har vi ungefär två kilometer bort, och dottern ca 5. Fast då är det fågelvägen, eller om man promenerar. Med bil blir det längre på grund av att vi måste köra "runt" en järnväg; ca 6 km respektive en mil blir det då. Men det är ju nära det också, tycker jag! :-)
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp