Luftigt...


Lämpligt projekt för sommarsemestern, tycker dottern och hennes kille, är att riva ner innertaken i halva huset:Bakom dörren är deras nuvarande sovrum, och det har skönt nog redan fått ett nytt innertak uppsatt.

Direkt ovanför det rummet ska de alltså bygga sej ett nytt sovrum, men när det igår blev öppet ända upp i nock i vardagsrummet (som fotot alltså är taget ifrån) flög det delvis nya idéer i det unga paret!!

Nu funderar de på att behålla det öppna, och bygga sej ett sovloft istället! Och göra en liten avskild vindsvåning i motsvarande del av husets andra ände (ovanför hallen och toaletten, vilket skulle bli ett rum med snedtak och en golvyta på gissningsvis strax under 20 kvm). 

Tur att jag och mannen älskar galna byggprojekt!!!

;-DDD


Allmänt | |
#1 - - elisabeth:

Alltid kul med nya projekt. Jag tror dina barn mycket väl vet om att ni gillar olika byggprojekt, och så klart bra för alla om ni kan hjälpas åt, eller är det barnen som står för idéerna och ni som förverkligar dem? Så kan det bli, och det klart att vi gör vad vi kan för våra barn. De är alltid våra barn, oavsett ålder.

Svar: Dottern är både driftig och drivande så det har alltid varit både roligt och lätt att göra såna här större byggprojekt tillsammans med henne och hennes kille. Sonen har inte riktigt samma driv och intresse, så verkar inte han bry sej så gör vanligtvis inte vi heller det - men nu när hans hus ska säljas gör vi det ändå, för att hjälpa honom att få till en försäljning så snabbt som möjligt. Skulle han göra all städning och behövligt fix själv skulle han "aldrig" bli klar... 🙃
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp