Nu är det lite för mycket igen...


Jag tycker det är kul när "det händer nåt" - som det här byggprojektet i dotterhuset - men samtidigt går jag lätt igång på tok för mycket!? I tanken är jag alltid långt före dem som snickrar, och de blir lite irriterade på det ibland  - samtidigt som jag blir irriterad på dem för att de inte redan har funderat på det som jag för stunden har i huvet. Emellanåt kör de fast, och då kan det ta väldigt lång tid innan de har dividerat klart om hur de ska gå vidare. Jag vill ju helst ha blixtsnabba beslut - och att de ska vara rätt också, förstås!

Det vore inte kul att ha mej som chef på en arbetsplats, misstänker jag...

<:-)

Hur som helst har jag gått upp så pass i varv den här veckan, att jag inte sover bra om nätterna! Vaknar vid tre-tiden, och sen kan jag inte somna om utan ligger och funderar på byggplast och isolering och mögel och fuktskador i flera timmar!!!

X-(

Nu är det helg på gång igen, men vi lär ösa på som vanligt i semestertider! Mannen är ledig nästa vecka också, sen börjar väl hans "semester" när han återgår till jobbet...?

;-)


Allmänt | |
#1 - - Anne:

Gud så väl jag känner igen det där. Ändå hade jag lovat mig själv att komma tillbaka till jobbet utvilad det här året. Men man är som man är. Har insett att semester betyder olika för människor. För min del är semestern en tid för tidiga mornar och en sjusärdeles massa projekt. När skulle man annars ha tid för allt man vill göra :-) Men de flesta i min omgivning tycker jag är urjobbig som inte förstår vitsen med sovmorgon och göra-inget-vettigt-dagar.

Svar: Bäst är så klart om var och en får spendera sin lediga tid precis hur den vill, och slipper bli kritiserad av omgivningen för de val man gör. Jobbigast är ju när åsikterna om vad man ska och inte ska göra går isär inom den egna familjen. Hoppas du njuter i fulla drag av dina projekt!!! ☺
enbloggomenmormor.blogg.se

#2 - - elisabeth:

Trist att du är så uppjagad att det stör sömnen, men vi är alla olika och reagerar på olika sätt. Det är alltid kul att dra igång projekt och se att de blir bra. Då orkar vi lite till. Ni vet säkert vad som blir bäst i er familj. Det kan ingen utomstående ha någon åsikt om.

Svar: Sovit gott i natt, så nu är energinivån på topp igen! ☺
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp