Ny barnbarnsdag!! :-)


Fick Inez levererad innan vi ens hade hunnit äta frukost i morse, så hon fick ömsom sitta i mormors och ömsom i morfars knä tills vi båda hade fått i oss våra mackor och kaffe. 

Lite extra morfars-mys innan han for iväg till jobbet - och sedan började mitt barnvaktspass på riktigt! Misstänker att det kommer att bli det längsta hittills, men så här långt har det gått bara bra.

:-)

Skickade detta foto till dottern, efter att vi varit ute på morgonpromenad:Nappen kastade hon ur vagnen på egen hand, med överkörningen av snoken är förstås fejk!

Det förstod dottern som bara skickade ett "Ha-Ha" tillbaka som svar på bilden.

("Masken" har legat överkörd på vägen i ett par dar, men nu passade jag på att städa bort den - efter fotografering!)

Dottern och sonens flickvän samt ytterligare en tjej har åkt till Ullared, vilket alltså innebär att de ska shoppa-shoppa-shoppa hela halva dagen! Jag är väldigt glad att jag inte behöver vara med. 

Har varit på GeKås några få gånger, och tycker det är rätt överskattat. Har inte kommit dit nångång när det har varit kö in, och skulle jag mot förmodan nån gång råka göra det så skulle jag strunta i att gå in. Över min döda kropp, liksom!?!

8-XLillan sover nu, men vaknar väl snart igen. Får se vad vi ska hitta på då. Det är ju fortfarande tätt mellan måltiderna, men jag tycker nog att vi ska kunna gå ut en liten sväng till med vagnen innan det är dags för nappflaskan igen...? Åtminstone till postlådan och hem igen!

:-)


Allmänt | |
#1 - - Helena:

Vad söt hon är! Och dessa goa lår! Har varit på bvc med "min" lille som blir 5 månader idag. 7.1kg minsann. Och så en spruta i varje lår. Tycker också att man matar mest hela tiden. Men det är rätt mysigt det med😍

Svar: I den här åldern (fem månader alltså) börjar bebisar bli roliga på riktigt, tycker jag! Mer och mer egen personlighet träder fram och de upptäcker och utforskar!! Inez har precis hittat sina fötter och håller hårt i dem när man ska byta blöja på henne! Går inte att fästa tejpbitarna där de ska va förrän hon släpper - vilket hon ogärna gör!!! 😂 Hoppas det inte blir några biverkningar eller smärtor i låren av sprutorna för prinsen!? Inez åker väl på samma nästa gång hon ska till BVC, antar jag. Vad hon väger vill jag inte veta - känner mej skitklen som inte orkar bära henne några längre stunder nu... 🙃
enbloggomenmormor.blogg.se

#2 - - elisabeth:

Jag som aldrig varit på Ullared säger, mycket hellre sköter jag om en bebis än åker dit! Vilken fin och gullig liten "sessa" du har förmånen att vara mormor till!

Svar: Riktigt så utflippat som i tv-serien är väl inte Ullared, men stå och köa för att få komma in i en affär... Där går gränsen för mej iallafall! 🙃 Jag är förvisso partisk, men visst är Inez det gulligaste man kan tänka sej!! 😍
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp