Semester är ett...


...överskattat nöje!?

8-X

Förstår knappt hur det är möjligt, att vi år efter år ser fram emot några veckors LEDIGHET med tillfällen att göra små resor, utflykter eller bara ägna oss åt ren och skär avkoppling. 

Men vad händer!? Jo, vi jobbar järnet värre än nånsin - och hinner inte med nånting av det "semestriga" som vi funderat på...

<:-I

Idag får vi dock finbesök av min pappa och min syster plus hennes två tonårsdöttrar. Ska bli kul! Byggkaoset i dotterhuset ska vi inte visa dem, men de ska definitivt få se sonens nya hus!!

:-)

Enligt prognosen ska förresten dotterhuset vara så pass iordning igen imorgonkväll, att det KANSKE går att ta fritt från det bygget några dar sen.

Osvuret är nog bäst om den saken, men man kan ju alltid hoppas!!!

8-)
Att jag inte har hunnit gå till skogs och kolla mina bästa kantarellställen, gör inte så mycket när det växer svamp på det här viset i ett par av mina blomkrukor! Den till höger ser precis ut som en fjällskivling!?! 


Allmänt | |
#1 - - elisabeth:

Vad har du för övrigt i blomkrukorna, där svamparna trivs?
Kul med trevligt besök, vet inte hur ofta ni kan ses, men antar att det dröjer mellan gångerna och då extra kul när det blir av.

Svar: Det är olika växter; en chili och en gadrobsblomma. Gemensamma nämnaren är jorden, som kommer från Ikea. Nån kokosfiber, tror jag, som är som en torr kaka när man köper den, och sen blötlägger man den och så blir det jord... :-) Mmm, det blir bara några gånger om året som jag träffar syrran - pappa lite oftare. Så det var jättekul att ses igen idag!! :-)
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp