Semesterförkylning...


Mannen hann nätt och jämt börja sin ledighet, förrän han blev sjuk. :-/

Nu är inte han typen som kan ligga still till sängs, så han har flängt på ganska duktigt ändå och både hjälpt till i sonens hus och grejat här hemma. Då och då har han fått lägga sej en stund på soffan och pausa bara...

Skönt när det inte är värre än så! :-)

Nu har han förstås smittat ner mej också, så igår kände jag mej rätt seg hela dagen. Målade ändå klart trappan i sonens hus - nöjd med min insats där!!

Idag har jag inte tid (och inte lust heller!) att vara hängig, för redan i början av veckan lovade jag att passa Inez idag.

:-)

Föräldrarna ska ut till kusten för lite havsfiske från en båt! Så tösen blir levererad hit kring elva-snåret, och sen blir hon nog inte hämtad förrän bortåt åtta-nio  ikväll. 

Hon "fyller" för övrigt fem månader idag! :-)


Allmänt | |
#1 - - elisabeth:

Sommarförkylningar brukar ha en tendens att sitta i länge, men jag hoppas att det är en lindrigare sort som ni drabbats av.
Tiden går fort. Det var ju alldeles nyss som lilla "prinsessan" föddes!

Svar: Får nog ta det lite lugnt nu i helgen, så ska nog förkylningen ge med sej snart. Hoppas jag! Har INTE tid att vara sjuk, ju!! 😊 Ja, det är verkligen ingen broms på tiden. Nu har halva juli plötsligt passerat!?! Och barnbarnet kommer förmodligen att ha både börjat skolan och tagit studenten innan man vet ordet av... 😣
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp