Att inte skjuta upp...


...saker och ting till morgondagen, utan istället göra slag i dem NU!?!

Det är jag inte särskilt bra på... <:-)

Tvekar alltid inför "snilleblixtar", och har svårt för att komma överens med mej själv om en idé är bra eller dålig... Dividerar ofta hitan och ditan så länge att intresset för vad det nu än gällde hann avta och gå över - och sen är det ju lätt att dissa hela projektet, och rent av känna sej nöjd med att det aldrig blev av!?

8-I

Som väl är (?) kompenserar jag den tråkegenskapen genom att ibland (läs vid något enstaka tillfälle) chocka omgivningen fullständigt!!

Och då handlar det oftast om att köpa mej något utöver det vanliga - något som förmodligen ingen i min omgivning ens anade att jag ville ha!?!

Senast det hände var för lite drygt ett år sen, när jag slog till på den här:Måste nog sorteras in i kategorin impulsköp, men hade samtidigt varit en dröm ganska länge - om än i en annan skepnad... För egentligen var det en veteranbil av nåt slag jag hade tänkt mej, en riktig nostalgikärra typ Volvo Amazon eller VW-bubbla. :-)

Men så dök denna Mazda Miata upp i en annons på Blocket... Och det blev kärlek vid första ögonkastet!!Det händer att jag kör den själv, men det är också väldans enkelt att få fram en frivillig privatchaufför när man cabbar ner! ;-D

Ställde på den i förrgår, efter en onödigt lång vintervila kan man tycka... Och firade med en tur på några mil inklusive glass-stopp!

:-)

Ekonomitips: Ha några teskedar till hands i bilen, så kan man skippa de dyra sliskiga strutglassarna/Magnum-pinnarna och köpa en både billigare och godare glass i ask/paket istället!! :-)~


Allmänt | |
#1 - - elisabeth:

Det var ett kul spontanköp! Vad det gäller köp har jag kanske gjort något liknande, men hade tankar på att köpa en HD för ett antal år sedan. Det var nog bra att det stannade vid tanken, för jag skulle aldrig klarat av att köra den!
Däremot har jag vid ett par tillfällen sagt upp mig från jobbet, utan att tänka efter vilka konsekvenser det kunde få i förlängningen. Det är vid två tillfällen som jag gjort så, och jag har inte ångrat mig.

Svar: Tror inte jag heller ska försöka mej på att köra motorcykel... :-) Modigt - men kanske välbehövligt!? - att säga upp sej från jobbet så där!! Kan säkert vara så att vissa dörrar till nya möjligheter inte öppnas förrän man vågar ta det steget? :-)
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp