Dålig planering!?


Inte nog med att barnbarnet ska döpas på lördag - vi är bjudna på ett "70"-årskalas (50 + 20) också. 

Det har vi dock tackat nej till att gå på, men eftersom det gäller nära bekantar (en far och en son) så vill vi ändå uppvakta med varsin present till dem.

Nästnästa lördag är det dags för nästa kalas, som blir en studentfest för en son till ett par av våra bästa vänner. Behövs därmed en present till honom också!

Jag har kommit så långt som till att samtliga gratulationskort åtminstone har blivit inköpta...

Men sen då!? Phu och pust, vad svårt det är att komma på BRA presenter - som dessutom verkligen passar mottagaren...

Blir inte lättare av att högtidsdagarna kommer så här tätt heller, tycker jag. Suger på nåt vis mer i plånboken, och jag vill egentligen inte vara snål vid såna här tillfällen... Men när man har varit dum nog att inte lägga undan pengar till detta i förväg, så drabbar det hushållskassan!

8-(

Ska väl inte behöva leva på vatten och bröd precis, men sill och potatis kanske...

Tror förresten att det dessutom är vår tur att arrangera åtets midsommarfest i umgängeskretsen!?

Jämna plågor!!! ;-D


Allmänt | |
#1 - - Helena:

Låter som riktigt härliga i-landsproblem med en massa roliga kalas. Jag började scrappa för många år sen. Därför ger vi alltid väldigt personliga kort med teman kring den som ska firas och ofta också en bild på jubilaren på framsidan. I och med att jag lägger så mycket tanke kring korten tycker jag att jag kan komma undan med att ge bort en peng😁
Hoppas det blir ett riktigt lyckat dop❤️

Svar: Och gör man korten själv kan man ju lägga i en extra sedel också! ;-D Studentkortet jag köpte tog affären hutlösa 49:90 för!!! Jag hade förresten en scrap-period för 10-12 år sen, då jag försökte mej på att pimpa fotoalbum och så där. Blev dessvärre inte färdig, utan alltsammans ligger undanlagt nånstans i väntan på ny inspiration eller nåt... Ganska typiskt mej att det blir så - men det var roligt så länge det varade! :-)
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp