För kännedom:


Jag har överlevt ännu en midsommar! ;-)Och något annat än det, ingick så klart inte i planerna. Men man vet ju aldrig!?

Har både ordnat kalas, utsatt mej för helgtrafiken samt fricampat en natt vid en sjö!

Så nu får det vara lugnt ett tag. :-)

När vi kom hem igårkväll möttes vi av en ny obehaglig lukt i källaren. Inte möglig som häromdagen, utan mer "sötäcklig"!? Gissar på att det ligger ett lik nånstans... 

:-(~

Och då tänker jag förstås inte på en människa, utan på något betydligt mindre! En mus, kanske? Är nog inte lönt att leta, för det är mer troligt att den befinner sej oåtkomlig inne i en vägg eller liknande, än att den ligger fullt synlig på golvet nånstans.

Så vi får nog stå ut med odören - efter några veckor försvinner den av sej själv...

8-/


Allmänt | |
#1 - - elisabeth:

Alla lukter som är där de inte ska vara, är äckliga, och som du säger, att leta efter en död mus är ingen bra idé. Det är bara att vänta ut lukten. Jag hade en gång ett sommarhus där mössen huserade när jag inte var där. När jag gjorde om huset till permanenthus och det mesta revs ut hittades det mängder av torkade möss! Så är det på landet, men jag såg en gång en mus i en matbutik, det var inte kul. Jag sa till personalen, så där gällde det att kolla så jag inte fick en paket med gnaghål på!

Svar: Hur många döda möss vi hittade när vi rev bort det mesta invändigt i dotterns hus, vet jag inte - men det var VÄLDIGT MÅNGA!!! Så en enda stackare är verkligen inget att stimmar upp sej över. Nu mera har vi helt tätt i vårt skåp under köksvasken, så dit kan de inte längre komma. Men förr om åren, speciellt under vinterhalvåret, fick man alltid ha en gillrad fälla där. Råttinvasionerna som tycks bli allt vanligare i städerna är äckligt på riktigt!!
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp