Allt man kan föreställa sej...


...kan bli sant!!

8-D Fick ett lysande exempel på det igårkväll, kan man säga!

En tomt här strax intill har precis blivit såld, och den nye ägaren kom hit och presenterade sej och berättade lite i stora drag vad han tänker hitta på.

Vi har fasat lite grann för att någon skulle få för sej att bygga värsta, största, moderna lyxvillan där. Men det är inte alls aktuellt.

Personen i fråga bor i stora staden 10-12 mil bort, och ska ha den här tomten som fritidsställe. Det gamla rucklet som redan står på den (och i våra ögon har varit fallfärdigt i minst 10 år, och därför mest lämpligt att bara jämna med marken...) ska renoveras lite försiktigt med bibehållen gammaldags charm. Inuti ska det bli kök, vardagsrum, nån enkel toalett samt ett sovloft. Oisolerat och utan el. Kanske solceller. 

(Det är INTE kåken på fotot jag skriver om - är det kanske bäst att jag inflikar!!)

Hur häftigt är det inte med folk som har visioner, och kan se lösningar där "alla andra" bara ser problem!?

8-)

Ska bli så-å-å spännande att få följa det här projektet lite grann från nu och framåt! 

Dåre, tyckte ungarna när vi berättade för dem - men jag vill inte dra några förhastade slutsatser om nån jag inte känner. Idén är storslagen i all sin enkelhet - nu gäller det bara att killen är händig nog att ro projektet i land!

Upp till bevis!!!

:-)


Tankar | |
#1 - - elisabeth:

Spännande! Du får berätta hur det går. Härligt med någon som vågar tänka "utanför boxen". Det verkar vara ett stort miljötänk i alltihop, så jag hoppas verkligen det kommer att funka.

Svar: Lutar nog mer åt lågbudget-tänk, fast å andra sidan är det ju ofta "bra miljöval" när det handlar om att bygga. Iallafall om man återanvänder och/eller framställer själv beträffande byggmaterialet! :-)
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp