Genom nyutslagen bokskog...


...och längs vackra vägar utmed kusten!
Igår var det semesterfeeling på riktigt - och sommarkänsla också!! 

Utflykt med bil genom sydvästra Skåne, som tog lite längre tid än vi beräknat. Så när vi "äntligen" närmade oss Willab Garden i Båstad, insåg vi att de redan hade stängt för dagen...!?

<:-)

Nåja, det var inget livsviktigt att besöka det stället. Och vi hann iallafall med Skånska Byggvaror i Helsingborg! Tror vi såg vad vi behövde se där, faktiskt...

Fönster och altandörrar, av allehanda slag och kvalitéter!

Naturupplevelserna var hur som helst resans stora behållning! Så ljuvligt vackert  och skiftande landskap kring oss hela tiden - och det underbaraste av väder!!!

:-D

Söndag idag, och här helgar vi inte vilodagen... Men vi ska iallafall rädda klimatet (??) genom att plantera lite ny skog!

:-)


Allmänt | |
#1 - - Helena:

Vi tog också en tur igår, om än en pyttepyttetur, och kikade på bokskog. Magiskt! Det är roligt att ha gemensamma projekt hemmavid. Speciellt om man är överens om hur man ska göra;)
Hoppas du får en fin start på veckan:)

Svar: Ja, så här års är det vackert så det nästan gör ont ute i naturen! :-) Ha-Ha! Vi är långt ifrån överens alla gånger ang våra projekt - kan vara en orsak till att de ofta släpar efter så mycket!? ;-D Men det brukar lösa sej efter hand, så jag har faktiskt vissa förhoppningar om att det inte ska dröja ytterligare minst fem år innan det är tapeter på köksväggarna också! Fniss!! Ha en härlig vecka framför dej du också! :-)
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp