Nästa lördag...


...är det barn(barns)dop!

Inser att tiden är ändlig - jag måste sätta fart NU om jag ska hinna få ordning på kläder och skor tills dess!? 

I min garderob är det liksom ingen trängsel mellan festblåsorna... Inte mellan finkläderna heller, dessvärre. Har nåt svart som funkar i de flesta sammanhang, inklusive begravningar. Men när det kommer till uppstyrd sommardress, skulle jag faktiskt kunna säga att "jag har ingenting att ta på mej". Och det skulle vara SANT...! 

8-I

Jag vet inte ens vad man förväntas ha på sej på ett dop i en kyrka!? Får väl googla...

<:-)

Och så får det bli ett besök på Secondhand imorgon!! Iallafall före jag testar med Lindex och Kappahl...

>:-D


Allmänt | |
#1 - - elisabeth:

Helt plötsligt skulle jag också leta kläder, inte till dop, men till sommaren. Hjälp, alla mina sommarkläder ser urblekta ut! På nästan alla kulturevenemang har alla tjejer svart, i alla fall 90 procent av tjejerna, varför? När det är så snyggt med lite färg. Numera köper jag aldrig ett plagg som är svart. I veckan köpte jag ett par capribyxor i blått med små, små "dots" hos Flash, där köper jag alltid byxor, och nästan alltid när det är 20 procent. Det har de ganska ofta. Du hittar säkert något trivsamt till dopet. Det är viktigt att känna sig bekväm, tycker jag, i de kläder jag bär. Jag har också insett att kroppen ändrar form. Det som tidigare var så snyggt på, passar inte alls nu, och det är inte storleken som är fel, bara formen!

#2 - - Anne:

Stor igenkänning :-)

Är även jag på jakt efter nåt sommartjusigt till en större tillställning men så himla svårt att hitta nåt att trivas i. När man liksom inte är den där naturligt tjusiga :-)

Upp