Som jag anade...


Black Friday har omvandlats till:


Och jag valde att skita i dessa kampanjer, och beställde mat till hunden där jag brukar handla. Mot min vanliga 5%-iga rabatt + fraktfritt och avgiftfri Klarna-faktura. 

Nån måtta får det ju va'!?

För även om jag oftast är ett stort fan av diverse rabatter och förmåner, så kan jag absolut INTE med den här typen av liksom påhittade anledningar till att dra igång köporgier!?! 

8-X

Mors och fars dag har ju spårat ur fullständigt vad det gäller att kosta på sej presenter, och lika dant med Alla Hjärtans dag. Och nyligen slogs det på stora trumman angående Singles Day, för att vi ska skämma bort oss själva också (om ingen annan gör det).

Jag värjer mej mot hela rasket!!! BLÄ-HÄ!

Och som nån med jordklotets bästa i fokus uttryckte saken: Nog är det en svart vecka alltid... 

:-(

(Eller om den blir vit, nu när snön verkar vara på väg söderut genom landet!? Har du behövt plocka fram snöskyffeln än, Elisabeth??)

 

Ekonomi | |
#1 - - Elisabeth:

Nej, men jag vet var skyffeln finns. Jag såg den idag när jag hämtade något annat i förrådet. Det kom bara några flingor, men det är kallt. Trots det låg jag på knä i ett land där jag ännu inte hunnit klippa ner hallonplantorna. Jag plockade in krukor och drog in de sista trädgårdsmöblerna. Nu är jag redo! Och svart fredag, eller svart vecka, den struntar jag i!

Svar: Du är en tuffing med ditt trädgårdsarbete, måste jag säga! Jag tog några tag med spaden i ett land i lördags, men jorden var så tung och blöt att det inte gick att dela på den och gräsrötterna... :-( Jag vet också var snöskyffeln är, och jag hoppas den kan få bli kvar där ett tag till! Frosten är också vit och grann, då jag kan nöja mej med sån! 😉
enbloggomenmormor.blogg.se

#2 - - Elisabeth:

Jag har ju tre trädgårdar att fixa med, så det finns alltid något på något ställe som behöver göras, och då hinner jag ändå inte göra allt. Inte kan jag heller, så ibland måste jag ta hjälp.

Svar: Idag har nog tjälen gått i jorden här!? Bilens temperaturmätare visade iallafall minus fyra grader när jag körde hem från mataffären för en stund sen. Brrr! Får se om det blir snö under natten eller imorgon... 🙄
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp