Hamnade på en loppis...


Jag är ju mest förtjust i Secondhand, men en ordentlig loppis kan absolut vara intressant den också. Fast jag föredrar om de är utomhus - bakluckeloppis på en rymlig parkeringsplats är perfekt!

Dock var det inte en sån jag besökte idag, utan en inomhus-loppis. Trångt mellan säljarnas bord och klädställningar, och ännu trängre mellan de hugade spekulanterna. Uuuh!!!

Jag tvekade redan i dörren, men så tyckte jag att om jag nu ändå hade tagit mej dit så var det väl klart att jag skulle gå in också. Så jag gjorde det - i max tio minuter!!

8-X

På den tiden hann jag iallafall prova ett par riktigt fina trätofflor, som tyvärr var för små. Annars hade jag köpt dem - de var i nyskick och kostade 40 spänn. Hade jag verkligen inte prutat på! Och så pratade jag några ord med en jag känner, och hade tänkt heja på ytterligare en bekant som jag såg i folkvimlet. Men hon var plötsligt försvunnen igen, och då passade det mej väldigt bra att fly ut i spacet och den friska luften igen!!!

Och därefter tog jag mej nåt kvarter bort, och kollade in dagens utbud på Secondhand istället! Så-å-å lugnt och skönt, och allt grejs på sitt eget specifika ställe i butiken. 

:-)

Allmänt | |
Upp