Inga nyheter är goda nyheter...


...skrev jag i ett svar på en kommentar igårkväll, angående hunden. Inget telefonsamtal från djursjukhuset vare sej då eller under natten. Och ingen har ringt därifrån under morgonen heller.

Överenskommelsen var att de hör av sej om tillståndet försämras - annars följs de vanliga rutinerna, dvs att veterinären ringer upp nångång under dagen och "avlägger rapport".

Så den evinnerliga väntan fortgår, och bara för att inget hörs behöver det inte betyda att han är bättre än igår (och det var alltså illa då, om än något bättre än när han blev inlagd i tisdagskväll). 

Jag skingrade tankarna ett par timmar igår genom att hänga med på barnbarnets simning! 

Babysim i tempererad bassäng, alltså. Åtta små busar med mammor och en ledare, plaskade och flöt och mös och dök i en halvtimme. Helt underbara att få se in action!!

:-D

Dottern jobbar denna förmiddag, så jag har Inez bredvid mej här i soffan nu. Hon tar sej en liten tupplur, och jag passar på att pilla lite på mobilen!


Nya begagnade leksaker från Secondhand! Tre aktivitetsklossar (heter det så??) för en tia, måste vara ett fynd när det står Fisher Price på dem!? Fast viktigast är så klart att hon tycker de är roliga - och det verkar det som.

:-)


Allmänt | |
#1 - - http://nouw.com/Familjehemsmormor:

Det är så maktlöst när pälsklingarna är sjuka. Har tänkt på din vovve och undrat hur det går. Leksakerna var absolut ett fynd. Kul att det uppskattades! Min man berättade att en släkting byggt en "kontaktpanel" till sonen. En masonitskiva där han satt på en massa olika strömbrytare så att barnet kunde släcka-tända-släcka fast utan ström så klart. Inte alltid de påkostade grejerna som går hem bäst!

Svar: Nu har det äntligen kommit positiva besked från djursjukhuset! Hunden har piggat på sej så pass nu att han kunde ha fått åka hem idag! Fast då hade han fått komma på återbesök imorgon för provtagning, så veterinären och sonen kom överens om att han stannar ett dygn till. Hemgång imorgon kl 14! ☺ Hemtillverkade leksaker är ju härligt!! Mannen snickrade en del till ungarna, fast då var de själva stora nog att vara med och hjälpa till. Typ lådbilar, vagnar och nån slags lyftkran. ☺
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp