Lördagmorgon...


...och mannen har åkt iväg till jobbet. Eller till sitt extraknäck, eller vad man nu ska kalla det. 

Det handlar om ännu ett skogsavverkningsuppdrag som ska faktureras genom det egna företaget, alltså!

Snacka om uppsving i verksamheten sedan vår bonde-granne utökade sin maskinpark med en skördade, och själv inte hade tid (eller tillräckligt med kunskap?) att köra den! Ryktet om att det nu sitter en erfaren skördarförare i hytten har spridit sej, och det trillar in nya uppdrag allt eftersom.

Nu är det ju inte rimligt att mannen ska jobba jämt, så det blir nog så att maskinägaren (eller kanske snarare hans son) får ta över spakarna igen - eller iallafall ibland - framöver. Jag tror att det pågående uppdraget blir klart innan helgen är över, och sen är det väl 2-3 mindre körningar som mannen har lovat att också fixa. Sen får vi se!


Vad jag ska hitta på idag, har jag inte bestämt än. Fest ikväll, som jag skrev i förra inlägget, och jag är lika osugen på den nu som då... Så det vill väl till att passa på och göra något trevlig nu under dagen istället!?

:-)

Allmänt | |
#1 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Hoppas du får en fin dag! :)

Svar: I will try!! 😁
enbloggomenmormor.blogg.se

#2 - - http://nouw.com/Familjehemsmormor:

Bläää för jägarfest. Du är en god fru som följer med. Minns när maken jobbade för en firma som bjöd med respektive när det var firmafest. Vidrigt! Efter första gången som "bihang" skyllde jag ständigt på barnen och stannade hemma...🙈

Svar: "Bihang", var ordet!! Det är ju att känna sej som ett sånt, som gör en till den där tysta, uttråkade och oengagerade festdeltagaren... 😝
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp