Nyekiperad! :-)


Har spenderat en bit över 1500 spänn på något så onödigt (?) som kläder - på bara en dryg veckas tid, dessutom!!

8-X

Unnade mej en ny allvädersjacka, så det blir lite behagligare att gå ut och gå med hunden när det regnar. Min gamla jackas impregnering är borttvättad (-regnad) sedan länge, och det är rätt oskönt med inläckage på både axlarna och i armvecken... Helt avgörande för att köpa den nya jackan var dock att den var prissänkt med 30%.

Sen plockade jag fram ett par skor ur gadroben, som jag köpte på rea i förebyggande syfte redan i vintras (eller möjligen tidigt i våras). Har inte velat använda dem förrän mina gamla "typ lika dana" dojjor blivit helt utslitna, så först nu blev det dags för skoskifte också!

Snopet bara att upptäcka att dessa skor faktiskt inte alls var "typ lika dana"!? De var nämligen INTE vattentäta, som mina gamla hade varit (fast inte längre var, sedan goretexen i dem slitits ut...).

Så där stod jag alltså med min höst-outfit klar - vad det gäller ytterkläder - och insåg att den inte alls var klar...

X-(

Vattentäta skor är ett måste när man bor på vischan och behöver kunna rasta hund i alla slags väder!!!

Trevligt nog dök det upp ett häfte i brevlådan i måndags, med rabattkuponger och andra braiga erbjudanden från butikerna vid Handelsplatsen. Så igår tog jag med mej den som gällde 20% rabatt på ett köp i skoaffären, och for dit!

:-)

Dessa fick följa med hem:


Kan ha varit modellnamnet som avgjorde!? ;-)

Betalade 473 spänn för dem, och på hemvägen slank jag inom Secondhand också. Och fick ögonen på en riktigt fin tunika för 30 kronor.

Den var definitivt helt onödig att köpa, men jag gjorde det iallafall. Ska på fest på lördag, och det ÄR roligare att gå bort i nya kläder än i gamla... 


Däremot behöver inte nya finkläder för mej vara nya! Nya BEGAGNADE går hur bra som helst!!!

:-D


Ekonomi | |
#1 - - http://nouw.com/Familjehemsmormor:

Ibland måste man investera i sig själv. Jag överväger ett frisörbesök. Har nog inte varit hos en riktig frisör sen vi gifte oss 2004😁 Blusen var jättesnygg. Nya, begagnade kläder är väl jättebra? Har köpt en hel del snyggt på loppis. Nu köper jag mycket kläder till Lillbebis på loppis. Kanonbra!

Svar: Sant!! Investera i sej själv för det egna välbefinnandets skull! ☺ Jag behöver också göra nåt åt håret, men har det lite lyxigt där i och med att dottern är utbildad frisör. Hennes "salong" har dock begränsade öppettider numera, man får åtminstone ha med sej en barnvakt om man vill bli klippt! 😉
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp