Så klart han hinner bygga lite hus också!


Mannen är arbetsnarkoman. Punkt.

Eftersom skogsarbetet tog slut (åtminstone för stunden) i förmiddags, fick han ju plocka fram lite andra verktyg i eftermiddags. Och virke...


Det ska bli ett enklare garage... Egentligen hade vi behövt en hel maskinhall, men det är lite dåligt med plats på tomten för en sån.

<:-)


Markarbetet och plintarna gjordes redan i somras.

:-)

Vädret var fint åtminstone den lilla stunden när jag var ute och fotade. I övrigt har det varit ganska molnigt/mulet - och blåsigt. 

Påtade lite i mitt trädgårdsland, och började täcka den bara jorden med löv. Ska samla ihop fler en annan dag, och täcka hela landet med såna innan vintern kommer. Gräsklipp är ett prima täckmaterial, men sånt blir det inte mycket av sedan vi skaffade en robotgräsklippare i våras. Löv finns däremot i överflöd, så det får duga med såna!

Egentligen hade jag tänkt idka täckodling hela säsongen, men det "behövdes" inte för rätt vad det var hade jordgubbarna skickat iväg revor så det växte bebisjordgubbsplantor typ överallt!! 

Potatis och lök behöver ju inte heller en massa extra näring, så jag lät jordgubbarna växa som de ville. Så blev det inte plats för nåt ogräs där iallafall! 

Tanken var dessutom att göra ett nytt jordgubbsland nån annanstans, och då hade det ju funnits avsättning för en hop nya plantor. Men det landet har inte blivit gjort, och blir nog inte heller... 

Får försöka flytta om lite i det befintliga landet istället, och ha jordgubbarna i enkla rader ytterst närmast gräsmattan. Så kanske revorna kan växa ut i gräset, och tas om hand av roboten!? Ähum...

🙃

Allmänt | |
Upp