26 år...


...fyller vår äldste idag - sonen, alltså!

:-)

Skickade nyss över hans present i ett "mess"; Ett foto på en gammal faktura som legat här sen i vintras. Betald av oss, men med en post som gällde en pall pellets till värmepannan i hans gamla hus. Han glömde visst bort att betala till oss för den... Och jag har inte tjatat heller för här ligger fler skulder på hög, som vi har sagt att han får lösa så småningom. Det har blivit dyrt nog ändå för honom, att göra det nya huset inflyttningsklart!

Så nu fick han skulden för den här pelletsen efterskänkt av oss i födelsedagspresent!!

Summan visade sej vara nästan identisk med den han själv fick punga ut med i förmiddags, för veterinärbesök och mediciner. 

Hunden har blivit superkliig igen... Alldeles rödflammig och sårig i skinnet, och bitvis även kal på grund av att han har kliat, bitit och slickat bort päls. 

Jävla allergi!!

:-(((

Allmänt | |
#1 - - http://nouw.com/Familjehemsmormor:

Stackars vovven!😔 Jag har själv tyckt att såna där presenter är lite tråkiga.., men i julas fick sonen en julklapp i form av en efterskänkt skuld på ett lån på en bil som vi gett honom. Och han blev så himla glad! Så jag får nog omvärdera och tänka att man kanske inte alltid behöver ge presenter i paket med snören kring😄


Svar: Jag är usel på att komma på riktigt bra presenter, så den här högen med fakturor som vi har betalat till honom kanske kommer till nytta vid jul igen!? 😉 Hunden kliade sej föŕ övrigt mycket mindre idag än innan i veckan, så antingen verkade medicinen på bara nån timme eller så var han så mentalt utmattad efter en hel timme hos veterinären att han inte orkade känna klådan!? Han bör bli bättre snabbt, men vi får nog räkna med att han drabbas igen rätt vad det är. Och då får vi nog göra en större utredning och försöka hitta vad det är för olika saker han inte tål.
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp