Dagens uppdrag utfört!


Har precis skjutsat dottern till hennes jobb, och nu är hon väl snart på väg mot huvudstaden i en annan bil tillsammans med fyra arbetskamrater. 

Jag lämnade av henne mitt i lunchrusningen, så det var ju bilar, cyklar och folk överallt! Kändes faktiskt lite likt "förr i tiden", när jag allt som oftast lämnade/hämtade henne på alla de olika skolor hon gått på.

8-)

Och nu har jag äntligen koll på var hon (och även sonens flickvän) jobbar!! Företaget är nämligen stort, och har kontorshus spridda över flera kilometer - innan visste jag bara på ett ungefär var just hennes låg. Phu!!

Alltså, jag själv kan absolut inte tänka mej att ha en sådan arbetsplats. Alldeles för stort och för mycket av allting... Men oj, vilka möjligheter det samtidigt finns för vanligt enkelt folk att göra karriär där - om man vill, och visar rätta takter! 

:-)


När jag gick promenad med sonens hund i förmiddags, hade jag lämnat mobilen hemma för den var på laddning. Därmed fick jag inte in närmare 4000 steg i min hälsoapp!

Spelar mej ingen större roll, men appen påpekar var och varannan dag att jag inte lever upp till min målsättning att vara aktiv 90 minuter varje dag och gå 10000 steg. Skönt att inte vara slav under den prylen!! 

>:-)

Jag vet ju att appens resultat är i underkant just för att jag måste ladda mobilen rätt ofta, och inte sällan måste ta promenader utan att kunna ha den med mej. Så jag når faktiskt mina mål de flesta dagar iallafall!

Och jag tycker det är bra att ha appen - utan den hade jag ju haft noll koll på mitt motionerande! För jag är ju inget sånt där "kvicksilver" som är igång från morgon till kväll, och ständigt befinner sej i rörelse och pysslandes med än det ena och än det andra... Ibland kan jag få för mej att man förväntas vara det när man är hemmafru!? 

8-(

Men jag jobbar mest med huvudet fast att jag är hemma - precis som vilken kontorsmänniska (!?) som helst!! Klart att jag gör mycket praktiskt också, som städar och tvättar och lagar mat. Men det som upptar min mesta tid är ändå sånt som handlar om att läsa, skriva och samla in fakta - för att sedan kunna planera och organisera än det ena och än det andra! Och nån jäkla gång SKA dessa olika projekt bli mitt jobb på riktigt!!!

:-DTankar | |
Upp