Idag bjuder jag på detta:


...ett SUDDIGT foto!!! 

<:-)


Det är helt emot mina principer, men jag gör det ändå. Som ett varnande exempel i dubbel bemärkelse...

Och som en påminnelse till mej själv om att det är hög tid att skaffa nya glasögon!

För när jag fick syn på detta bröd på Willys igår (extraprisskyltar missar jag nämligen sällan!), tyckte jag att prickarna i brödet var pumpafrön - och såna i bröd är ju bara för himla gott!!! Ner i kundkorgen med ett sånt bara! Ibland måste man ju ändå få unna sej något!?

:-)~ 

Sen när jag kom hem och skulle ha ett par skivor till förmiddagsfikat, såg jag tydligen fortfarande lika illa - så det var faktiskt inte förrän jag tog första tuggan, som jag insåg att det inte alls var pumpafrön utan olivbitar i brödet!

8-X

Och hela det osade förövrigt av olivolja... Som jag inte alls gillar - och jag gillar därmed inte oliver heller förstås, vare sej de är hela eller i små bitar...

Men nu har jag som synes (med hjälp av mannen) snart ätit upp brödet iallafall - för i det här huset slänger vi endast i undantagsfall mat!!


Allmänt | |
#1 - - elisabeth:

Samma här, jag slänger inte heller mat, undantagsvis någon potatis eller en alltför torr brödskiva, annars går det alltid att få med "gammal" mat i dagens rätt!
När jag får tag på bröd som jag inte riktigt gillar, då brukar jag rosta skivorna. Det blir lite bättre smak, tycker jag.
Undrar hur många steg varje dag jag ägnar åt att leta efter glasögon? Och då har jag ändå alltid glasögon överallt, i alla rum, men de har en tendens att inte stanna kvar där jag lagt dem.

Svar: Jag är närsynt, så mina glasögon är på för det mesta. Fast på äldre dar har jag fått börja lägga av mej dem när jag ska läsa/skriva, men då finns de ändå aldrig längre bort än att jag hittar dem bums igen. 😊 Ska lägga tipset om brödrosten på minnet, om jag skulle råka få med mej tvivelaktigt bröd hem från affären fler gånger!! 😉
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp