Idag har vi firat!! :-)


Den där bröllopsdagen alltså, som vi hade i torsdags men inte kom oss för att göra något speciellt av...

Det var faktiskt silverbröllop - vi har varit gifta i 25 år!! Klämde in en liten vigsel mellan våra barns födslar. Son -91, giftermål -92 och dotter -93.

:-)

Sen dess har inget särskilt hänt, mer än att vi har blivit medelålders och ungarna har flyttat hemifrån - plus lilla Inez, förstås!!!
 

Förutom att ha delat på en liten smörgåstårta, har mannen och jag varit på shoppingutfärd. Jag har köpt en ny jacka och han ett par kängor. Dessutom var vi på ett stort Systembolag, så nu finns det rökig whisky hemma igen för ruskiga höstkvällars bruk...

Sen hade vi faktiskt tänkt köpa oss en tårta också, men Ica firar tydligen 100 år idag så det var galet mycket folk på Maxi. Vi orkade inte stå i megalånga köer till kassorna, så den idén sprack... Och midjeomfånget sörjer nog inte!?

;-)


Allmänt | |
#1 - - http://nouw.com/Familjehemsmormor:

Grattis till alla åren!!❤️❤️25 år är länge! Mina äldsta är födda -92 och -94 och så gifte jag mig -93 så vi körde samma race nästan samtidigt. Mitt äktenskap gick dock åt skogen🙈 Jag tror nog att det egentligen hänt en hel del under alla dessa år om du tänker närmare på det.

Svar: Jodå, så klart att det har hänt mycket under de senaste 25 åren - samtidigt som de mer eller mindre bara har swischat förbi!? Intensiva småbarnsår, aktiva storbarnsår och lite "självförverkligande" där emellan. Det är lite lugnare nu, och jag tycker det är rätt skönt. ☺
enbloggomenmormor.blogg.se

#2 - - elisabeth:

Jag hamnade på Maxi igår. Det var galet mycket folk, men alla kassor var öppna så det tog inte så lång tid, fem-tio minuter kanske, men jag hade valt en annan dag om jag fått välja själv. Barnen fick fiska i fiskdamm och bjöds på glass. Vuxna fick kaffe och en munsbit tårta. Det är tydligen lockbete nog. Kanske var det några varor också som jag inte hade koll på, för jag såg att i princip alla hade Gevalias kaffe och några paket toapapper i sina korgar/vagnar!

Svar: Jag fick nästan Ullared-vibbar; att det var kö för att komma in i butiken!! Riktigt så illa var det inte, för köandet gällde självscanningsapparaterna - men bara det liksom!? En blick bort mot kassorna och köerna där... Sen flydde vi ut till bilparkeringen igen, och kör de till Willys istället! Men eftersom det var tårta vi skulle ha tabbade vi ju oss, om det var så att även vårat Maxi bjöd på sånt inne i butiken!? Vi kunde ju gått in och ätit vår ranson, och sen bara tagit oss ut igen utan att handlat nåt alls!?! 😂😂😂
enbloggomenmormor.blogg.se

#3 - - elisabeth:

Ica fyllde 100 år igår, därför fest i alla butiker. Den lilla biten tårta som "mitt" Maxi bjöd på var inte mycket att stå efter, så jag ställde mig aldrig i den kön! Däremot kom jag hem med alldeles ny dammsugare.

Svar: Oki-doki!! ☺ Ny dammsugare skulle jag också behöva. Munstycket havererade för ett tag sen, och ett sånt gick ju att köpa nytt. Men nu är det nåt med luftfiltret, tror jag. Eller rättare sagt luktar det illa om maskinen näŕ man använder den, och det hjälper inte att byta filterna... 😣
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp