On the road...


Har kört bil i bortåt 30 mil idag, och det känns särskilt i huvudet att jag inte är van vid såna sträckor... Trött punkt nu!!

<:-)

Men det gick bra iallafall, och körandet handlade om att skjutsa min far mellan hans bostadsort till det stora sjukhuset i den stora staden 6-7 mil bort och hem igen! (Och jag har ungefär samma sträcka från min hemort till staden där han bor).

Han skulle få sin lever lite närmare undersökt idag, med nån ultraljudsutrustning. Där jag satt i ett hörn av undersökningsrummet kunde jag inte se nånting av datorskärmen, men även om jag hade kunnat det så hade jag ändå inte kunnat tolka bilderna... 

Läkaren sa inget alls, mer än att flera andra läkare nu ska analysera bilderna. Och så får vi besked av pappas onkolog sen när de är klara. Hoppas det går någorlunda snabbt! Mer idag så har dottern kastat sej huvudstupa in i ett jobbprojekt!!

Hon hade ju en ny tjänst på gång redan i våras, men sen var det nåt som var oklart och det kom sommar och semestrar emellan... Men nu blev det plötsligt bråttom på riktigt, och istället för att börja jobba i november fick dottern börja nu!! 

Dock ska hon göra det mesta hemifrån till en början, så det ska inte behöva bli några problem med Inez. Fast idag hade det varit möte på den riktiga arbetsplatsen, och eftersom jag inte kunde barnvakta förmodar jag att lillan fick hänga med på det. Om ett par veckor blir det tjänsteresa till huvudstaden, men då får väl fadern se till att vara pappaledig!?

:-)


Idag om tre veckor, den 25/9, sker överlåtelsen av sonens förra hus till den nye ägaren. Fram tills dess fortsätter jag agera fastighetsskötare. Lite tillsyn var och varannan dag känns ju bäst och säkrast - vore just fint om nåt havererade i kåken och man inte upptäckte det direkt!! I gamla hus kan ju värmepannor och vattenrör "explodera" ungefär när som helst... Men vi håller givetvis tummarna för att något sådant INTE ska hända!!!

Flyttstädningen kvittades mot att köparen får möblerna som vi annars skulle kört till soptippen. En bra deal - annars hade det väl varit jag som fått ta städningen, kan jag tänka mej!?

Behöver få dit några säckar pellets till att mata pannan med, men den saken får allt sonen fixa!!

>:-)


Allmänt | |
Upp