Veckohandla för 200 + 300 spänn...


Värdecheck på 25 spänn hos Willys om man handlar för minst 200 kronor, och 30 kronor i rabatt hos Maxi om man handlar för minst 300. Låter väl bra - men hur lyckas man komma upp i dessa summor!?!

Mina inköp i dessa butiker brukar landa på en hundring eller möjligen 150 spänn per gång...

<:-)

Å andra sidan är jag en sån som småhandlar ofta, så nu tänkte jag att det skulle gå bra om jag bara gick in för att göra en regelrätt veckohandling stället!

Men jösses, alltså...

Jag fixade det visserligen, men för att få den där dryga femtiolappen i sammanlagd rabatt, känns det som jag köpte onödigheter för åtminstone två hundralappar!? Ost & kex och en glasstårta till exempel... Och tre par nya trosor! 

Värsta lyxkonsumtionen!!! Men jag kan berättiga den iallafall lite grann... 

:-)

Mannen och jag har nämligen bröllopsdag imorgon!

❤❤❤


Allmänt | |
#1 - - elisabeth:

Det där går jag aldrig på, köper en om jag tänkt köpa en, även om jag inte kommer åt rabatten. För min del skulle det också bli en massa köp av sånt som jag verkligen inte behöver, så därför låter jag bli. Det blir säkert en bra bröllopsfest med ost och kex, och glasstårta till kaffet. Grattis till er!

Svar: Tack!! 😊 Fast bi får nog skjuta på firandet till imorgon kväll, för ikväll är det nån infoträff med skogligt tema som lockar mannen mer än vad jag tydligen gör!? 😉 Just såna här villkorade rabatter är rätt jobbiga för oss småhandlare... Ser hellre checkar som ger fem eller tio procent oavsett vilken summa man handlar för.
enbloggomenmormor.blogg.se

#2 - - http://nouw.com/Familjehemsmormor:

Har ni jaktmark så att ni får viltkött? Annars är det ganska lätt att handla för såna summor tycker jag. Iallafall när man som jag bara köper svenskt kött. Fast glasstårta och nya trosor.., låter som om bröllopsdagen är i hamn tycker jag 😁 Jag försöker veckohandla på Willys som ligger 3 mil bort. Annars försöker jag gynna vår lilla Ica-butik i det mer närbelägna samhället. Men blöjor och välling är jag alldeles för snål för att köpa där🙈

Svar: Ja, vi får se hur mycket bröllopsfirande det blir ikväll - man vet aldrig vad som kan ta på! 😉 Fast mera troligt är nog att det blir nåt lite extra imorgon kväll. 😊 Mmm, vi har så mycket viltkött i frysen så jag nästan skäms över överflödet!! Tror aldrig vi kommer att lyckas äta upp allt, och det fylls ju på hela tiden också... Nu på höstkanten köper jag inte heller potatis och grönsaker, för det har vi eget av i säkert en månad till. Så oftast ska jag bara ha mejerivaror, bröd, pasta, nån förbrukningsartikel och kanske lite godis (och bara till två pers) när jag handlar. Så det blir rätt överkomligt, kan man säga. Men kämpigt om man ska försöka utnyttja rabatter som är villkorade! 😂
enbloggomenmormor.blogg.se

Upp